Diensten & Werkwijze

Je doet alles voor jouw eigen bedrijf; of dit nu gaat om een horecazaak, webshop of coaching praktijk. Je bouwt het immers van begin af aan op en dat gaat gepaard met heel wat zweet, soms een traan en veel trial and error. Hoe dan ook, jouw bedrijf is jouw trots!

Soms kom je ergens niet zelf uit, of heb je een hekel aan een bepaalde taak. Al met al kost het je energie en dat wil je natuurlijk niet, jij wilt je bezig houden met je core business. Bedenk dat je niet alles zelf hoeft te doen. Je kunt altijd iemand inschakelen die dat soort taken uit handen nemen. Ik krijg namelijk veel energie van:

  • Schrijven & SEO… voor nieuwsbrieven, website en blogs altijd met zoekwoordenonderzoek en zoekmachineoptimalisatie
  • Social Media… voor posts op Facebook & LinkedIn

Wat is mijn werkwijze als tekstschrijver?

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op via telefoon (06-23398483), e-mail (info@sandraheijckers.nl) of het contactformulier om een kennismaking in te plannen. Dit kan zowel face-to-face als via teams.

In dit gesprek bespreken we wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen. Welke teksten wil je geschreven zien, wie is je doelgroep en wat wil je met de teksten bereiken? Ook komt ter sprake welke tone of voice / stijl je in gedachten hebt en hoe persoonlijk het stuk mag zijn. Uiteraard zal ik ook met je overleggen over het tarief. Als je er vervolgens voor kiest om met mij samen te werken, ga ik meteen voor je aan de slag.

Tijdens het schrijven houd ik altijd rekening met SEO. Het artikel moet zoekmachinevriendelijk zijn zonder dat dit er te dik bovenop ligt. Belangrijk hierbij zijn goede zoekwoorden en een heldere opbouw van de tekst.

Voor de afgesproken deadline stuur ik je de blog / websitetekst / nieuwsbrief / social media post toe. En natuurlijk wil ik graag horen wat je ervan vindt, zodat er nog een redactieronde kan plaatsvinden om de puntjes op de i te zetten.

Nog even op een rijtje:

  • Kennismaking & bespreken van de wensen face to face of via Teams
  • Afspraken over prijs en deadline
  • Een vlot lopende en heldere tekst rekening houdend met Google
  • Samen sparren en een extra redactieronde om te komen tot een top eindresultaat

Voor wie schrijf ik?

  • Voor ondernemers die zelf niet toekomen aan het uitbreiden van hun website of het schrijven van hun blogs. Of als ze graag bezig zijn met hun core business. Ik verdiep mij in jouw bedrijf en wat jou drijft en zorg ervoor dat dit verweven wordt in de webteksten die gericht zijn aan jouw klanten. Ook kan ik social media posts voor je schrijven om je bereik en fanbase verder te vergroten.
  • Voor (online) media creatieve en journalistieke teksten over uiteenlopende onderwerpen.